Fa_flag   En_flag
company1
company2
company3
company0
صنایع شیمیایی

تفاوت انواع بنتونیت معمولی با بنتونیت اکتیو در چیست؟

بنتونیت نوعی خاک معدنی است که به دلیل خواص ویژه‌اش از کاربردهای متعددی برخوردار شده است. از کاربرد انواع بنتونیت در بسیاری از صنایع بهره برده می‌شود. انواع بتونیت توسط تولید کنندگان در بازار عرضه می گردد. بنتونیت را می توان در انواع بنتونیت معمولی و بنتونیت اکتیو تهیه نمود. تفاوت انواع بنتونیت در کارایی آن هاست. می توان گفت بنتونیت اکتیو کارایی بیشتری نسبت به انواع معمولی دارد. تفاوت انواع بنتونیت سدیمی و کلسیمی نیز در خواص وجود داشته و هر یک ویژگی های مربوط به خود ر دارند. قیمت بنتونیت با توجه به انواع آن می تواند متفاوت باشد. همچنین شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز بر قیمت نهایی موثر است. برای خرید انواع بنتونیت می توان به سایت های معتبر فروش مواد شیمیایی صنعتی مراجعه کرده و بدون واسطه این ماده را تهیه نمود.

در ادامه این مطلب به بررسی تفاوت انواع بنتونیت در خواص و کاربرد آن‌ها می پردازیم. با ما همراه باشید تا بیشتر با اینت ترکیب صنعتی آشنا شوید.

بنتونیت چیست

بنتونیت ماده‌ای ارگانیک است که ذرات ریز خاک رس حجم زیادی از آن را تشکیل داده‌اند. ماده اصلی سازنده بنتونیت مونت موریلونیت بوده که دارای خواص ژلاتینی است. میان ذرات بنتونیت پیوند واندروالسی وجود دارد. بنابراین انواع بنتونیت از توان جذب آب بسیار بالایی برخوردارند. ویژگی‌های کاربردی همچون خواص پلاستیکی، ژلاتینی و چسبندگی زیاد دلیل مصرف فراوان بنتونیت هستند. بنتونیت ساختاری به‌صورت آلومینو سیلیکاتی سه لایه دارد.

تفاوت انواع بنتونیت در مصرف

کاربرد بنتونیت بر اساس دسته‌بندی‌های مختلف آن تعیین می‌گردد. درواقع تفاوت انواع بنتونیت در کاربرد و مصرف باید مورد توجه قرار گیرد. بنتونیت به‌عنوان یکی از خاک‌های معدنی بسیار پرکاربرد شناخته می‌شود. این ماده را می‌توان به دو دسته بنتونیت سدیمی و بنتونیت کلسیم دار تقسیم بندی نمود. توجه شود که تفاوت در انواع بنتونیت های گفته‌شده نیز وجود دارد.

تفاوت انواع بنتونیت در دانه‌بندی نیز در کاربرد این نوع خاک رس موثر است. از پودر بنتونیت میکرونیزه در ریخته گری، چاه ارت و… استفاده می‌شود. بنتونیت گرانوله و یا با دانه‌بندی‌های درشت نیز در مراکز پیشرفته پرورش دام و طیور و حیوانات خانگی استفاده دارد.

تفاوت انواع بنتونیت در ساختار

بنتونیت سدیمی نوعی بنتونیت است که عنصر سدیم ناخالصی قالب آن بوده و بنابراین جاذب رطوبت است. این ماده در اثر جذب آب به میزان زیادی انبساط خواهد یافت. کاربرد اصلی این ترکیبات در حفاری چاه‌های نفت و گاز صورت گرفته و از آن‌ها به‌عنوان یک عایق طبیعی هم استفاده می‌شود.

بنتونیت کلسیمی به‌عنوان ماده جاذب یون در محلول‌ها شناخته می‌شود. درواقع انواع کلسیمی برای یون زدایی استفاده می شوند. تفاوت انواع بنتونیت کلسیمی با سدیمی در این است که این ترکیبات به جای جذب آب قادر به جذب چربی ها و روغن ها هستند. برای اطلاع از قیمت بنتونیت در انواع مختلف به مراکز معتبر فروش مراجعه نمایید.

تفاوت انواع بنتونیت معمولی و اکتیو در کیفیت

همانطور که گفته شد، بنتونیت در دو نوع سدیمی و کلسیمی وجود دارد و هرکدام از ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند. بنتونیت سدیم دار از قابلیت جذب آب فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و بنتونیت کلسیمی برای جذب چربی و یون مناسب است. بنابراین نمی‌توان گفت کدام‌یک بهتر است و با توجه به نوع کاربردشان باید آن‌ها را انتخاب نمود.

تفاوت انواع بنتونیت معمولی با بنتونیت اکتیو یا چاه ارت

از اسید زنی بنتونیت معمولی می‌توان بنتونیت اکتیو که به بنتونیت چاه ارت هم معروف است را حاصل آورد. تفاوت انواع بنتونیت معمولی با اکتیو رسانایی آن‌هاست. انواع اکتیو رسانای خوبی برای جریان الکتریسیته هستند. انواع اکتیو در چاه های ارت ساختمان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بنابراین از تفاوت انواع بنتونیت معمولی و اکتیو می‌توان به مقاومت کم نوع اکتیو در برابر جریان الکتریسیته و خاصیت تیکسوتروپیک آن اشاره نمود. از دوغاب انواع اکتیو در ساخت چاه ارت و جهت پر کردن اطراف میله‌ های الکترود استفاده می‌شود. این ماده جایگزینی ارزان قیمت برای زغال و نمک در سيستم ارتينگ محسوب می‌شود. برای دریافت قیمت بنتونیت اکتیو و یا خرید آن به سایت‌های معتبر فروش مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا